Olen kohta kaks viikkoa puuhannut projektin kimpussa joka sai nimekseen Willa Wisa, vaatii niin paljon visan viguttamista. Onneks ei minun. Muutaman kuvan olen napsinut, ihan ensi tapaamisesta en napannut kuvaa. Tässä on ovi jo kertaalleen maalattu ja sisäseinät saanet pohjavärin.

711342.jpg

Leikkimökkihän se siinä. Vähän laudoitusta jouduttu uusimaan, tänään sai kuistin nurkkien alle lecaharkot, pysyy tukevammin pystyssä. Ensin alkuun seiniä piti kiertää boordi, niin piti. Lopulta kun mielikuvitus lähti laukkaamaan päädyttiin vaalean punaisten ronsujen ja efelattien maailmaan.711359.jpg

Mikähän muka tästäkin tulee? seuraava kuva paljastaa.711373.jpg

Kukapas muu kuin ronsu mamma riippuliitimellä.

711365.jpg

Yksi heistä harrastaa puutarhan hoitoa, ainakin porkkanoiden viljely onnistuu.

711368.jpg

Tämä neitikö lienee, rakastaa kukkien poimintaa. Onpa hän löytänytkin muhkean kimpun.

711355.jpg

711357.jpg

Uimistakin ronsut ja efelantit harrastavat.

711358.jpg

711371.jpg

Leijan lennättely ja aurigossa löhöäminenkin käy heiltä.

711349.jpg

Täytyyhän heillä olla myös suojelusenkeli, eikö ?

711362.jpg

Tässä tulevan sairaalan henkilökuntaa ja pyörätuoliin istutettu asiakas.

Tässä kaikki kuvat tällä kertaa.

Seiniltä löytyy niin baletti tanssijoita kuin taitoluistelijoita. Myös Tero Pitkämäki, Janne Ahonen, Markus Pöyhönen kuin Hartsa saavat oman nimikko ronsun ja kuulemma Kimi Räikkönenkin täytyy sinne mahduttaa.

 Tuota on hassun hauskan ihanaa olla tekemässä. Maalaan kaiken ilman mitään sabluunoja vapaalla kädellä. Maalina minulla on perus Miranol, saa kauniin kiiltävän loppu tuloksen. Kunhan tämä valmistuu niin siitä saa nauttia Viola, Eerika, Janika, Taika Tuulia, Iiro; Eelis ja Niilo.