Tänään olimme koolla Tuutsin luona kuten niin useasti ennenkin. Kokonaista neljä oli koolla tänään, Tuutsi, Marsu, mari ja minä. Kovasti olemme toivoneet enemmänkin porukkaa mukaan, mutta ei kai kiinnosta. No pääasia että meilla oli tosi kivaa. Tuutsi tarjoili kasviskeittoa, joka oli todella herkullista ruisleivän kera. Jälkkäriksi kahvia, muffinsseja, suklaakakkua ja suklaata, mikäpä oli nautiskella mukavasta seurasta. Tuutsi ja Marsu verryttelivät sormiaan ensiviikonlopun Kip-tapahtumaa varten. Mari virkkasi kassia ja esitteli 'Honkkarin' hankinnan eli vieherasian johon hän tallettaa helmiä. Itselläni oli mukana kirjontatyö, helmiä ja 3d kuviakin leikkelin.

 Niin Ensilauantaina kokonnumme 'Kippailemaan' Vanhaan Porvooseen Jokikatu 37 on osoite johon saa tulla kokoontumaan tai vai moikkaamaan meitä, siis studio Lindellin luona olevan parkkipaikan laitaan olemme tulossa. Tavoitteena on lyödä viimevuotinen osanotto ennätys (4), ei luulisi olevan kovinkaan vaikeaa. Aamupäivällä kymmeneltä aloittelemme ja ainakin kahteen asti puolustamme neulojien oikeuksia paikalla.

 Vielä tänään oli juttua Kool-aid tapaamisesta. Marsun tontilla 17.6. Marsulta saa ostaa lankaa ja väriainetta ketä kiinnostaa. Kool-aid'han on amerikkalainen juomajauhe joka sisältää niin paljon keinotekoisia väriaineita että lankoja voi värjätä.

 Heinäkuussa tapailemme taas Tuutsin luona, muistaakseni 15.7. Kiva että kesälläkin tapaillaan ei kaikki kiva jää kesäksi tauolle.

 Harmittaa että kamera jäi kotiin, kumpa muistaisin sen ensi lauantaina.