Jostain syystä kaikki tuntuu tökkivän.

Käsityöt , kissat ihan kaikki. Mikään ei suju. Jos huomenna on kaunis päivä, lupaan ottaa kuvia ja päivittää vähän lisää.

 Tänään olin käsityö tapaamisessa, oli tosiaan kivaa jutustella samanhenkisten ja samojen ongelmien kanssa painivien ihmisten kanssa. Iltapäivä sujui rattoisasti. Toiset tekivät servettitekniikalla koristeita, minä neuloin vauvanmyssyä, sain toisenkin alkuun. Ostin Marsulta lakkaa ja 3D kuvia vastaisen varalle. Neuvottelimme yhteisestä lankatilauksesta, kunhan saan tiedot lankojen hinnoista päätän kumpaa otan nallea vai woolia.

Nämä tapaamiset ovat nyyttäri periatteella toimivia niinpä vein mukanani karpalopiirakan jossa taitoin karpaloiden kirpeyttä mansikkahillolla, jota levitin taikinan päälle pari ruokalusikallista. Pohja oli murotaikinaa. Marjojen päälle purkillinen ykkösviiliä johon vaniliasokeria ja yksi kananmuna. Olin itsekkin yllättynyt sillä tuo piirakka oli kerrassaan hyvä.

 Niin kissanpentua olen haeskellut jo jonkin aikaa, kun tuo vanhus päätti maallisen vaelluksensa. Kollipoika ois hakusessa. Haluaisin sellaisen maatiais kirjavan, ei missään tapauksessa keltaista tai oranssia. Varmaan ihan hyviä kissoja nekin, mutta jotenkin vierastan sen värisiä.