Muutaman kuvan ajattelin laittaa vielä vanhan vuoden puolella.

Ensiksi Jimille 5v, neulomani "pelottava pääkallopaita", lankana nalle ja ohje omasta "päästä". Kuvio on tehty silmukoita jäljentäen, ensin harsin kuvion ihan ompelulangalla.

319227.jpg

 Aikas magee, vai mitä. Innostuin myös neulomaan bambupuikoilla ja "koolattua" nallea. Molemmille tytöille sukat. Varressa varsin yksinkertainen pitsineule. Kolmosen puikoilla ja 12 silmukkaa per puikko. Ensin nuoremman sukat siis Jimin äiti.

320001.jpg

ihan nätit.Ja sitten enemmän metsässä viihtyvälle, pidemmilla varsilla.

320000.jpg

Näissä näkyy varren pitsineulos paremmin.

 Muutama kuva lasitöistä. Tämä ei ole varsinaisesti minun, suunnitellut tai siis piirtänyt mallin olen,tunnustan. Osa 240cm x 83cm koko luokkaa olevasta työstä. Harmittaa kun ei ollut digikameraa kun ensimmäinen kolmannes valmistui. Kunhan työ ihan valmis ja kokonainen, kaikki palat kohdallaan uskon että saan kuvia.

319225.jpg

Kuvassa näkyvät punaiset pyörylät tulevat harmaa vatsaisten kalojen silmiksi. Tässä vaiheessa tehty ns. karkea hionta, vaatii vielä pientä tarkkuus hiontaa.319223.jpg

Pahus kun kameran lenksu jäi näkyviin. Tuo tussi on aika hyvä, auttaa hahmottamaan kuvioiden kokoa. Upea siitä tulee kunhan valmistuu, ei ole ihan hätäisen ihmisen tehtävä.

 Viimeisen kuvan myötä HYVÄÄ JA TOIVO RIKASTA UUTTA VUOTTA kaikille blogini vierailijoille.

319241.jpg